SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Át kell írni a brit vízumszabályokat a sok ott dolgozó - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Át kell írni a brit vízumszabályokat a sok ott dolgozó EU-s polgár miatt
Eldőlt, kilépnek a britek az Európai Unióból. Joggal merül fel az emberben, hogy mi lesz most a kint dolgozó emberekkel. A mostani szabályzásnak, ami végzettséget és minimum keresetet ír elő, csak a töredék felel meg. Ha nem írják át a vízumszabályokat, az nekik is nagyon fájna.
Megjelent: 2016. 06. 24. péntek 10:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
nagy-britanniaangliabrexitmunkaerőpiackülföldmunkavállalásvízumbevándorlás

A Migration Observatory elemzésében arra mutatott rá, hogy az általános brit szabályozás értelmében az unión kívüli országokból érkezők felsőfokú végzettség esetén kaphatnak munkavállalói vízumot. A feltételek között szerepel az is, hogy nagy-britanniai munkaszerződésük alapján évente legalább 20 800 font (8,3 millió forint) fizetésben részesüljenek.

 

E feltételeknek a Nagy-Britanniában dolgozó EU-állampolgárok 25 százaléka felelne meg.

Az átlagon belül a mezőgazdaságban, valamint a kiskereskedelemben és a vendéglátóiparban dolgozó uniós munkavállalóknak mindössze 4, illetve 6 százaléka teljesítené a vízumelőírásokat – áll az elemzésben. Csakhogy éppen e két terület a legnagyobb felvevője az uniós társállamokból érkező munkavállalóknak. A Migration Observatory adatai szerint csak a brit kiskereskedelmi és vendéglátóipari ágazatban – vagyis az üzletekben, a szállodákban és az éttermekben – 442 ezer külföldi EU-állampolgár dolgozik. Ők a terület teljes alkalmazotti gárdájának 8 százalékát adják.

 

Vélhetően a brit kormánynak át kell dolgoznia az egész brit bevándorlási szabályrendszert, és a vízumfeltételeket enyhíteniük kell. Kevésbé valószínű, hogy a kormány az unión kívüli munkavállalókra érvényes szabályozást egyszerűen kiterjeszti az EU-állampolgárokra is, ugyanis ez közvetlen, jelentős nemzeti kibocsátást ereményezne.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS