SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Donald Tusk is megszólalt: Ami nem öl meg, az megerősít - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Donald Tusk is megszólalt: Ami nem öl meg, az megerősít
Donald Tusk 2014. december 1-től az Európai Tanács elnök, így a Grexit-et is megélte tavaly nyáron, de most még nagyobb árhullám tornyosult az Európai Unió fölé: kilépnek a britek, recseg-ropog az EU. Megszólalt a váratlan Brexit miatt, ő hisz az egységben, amelyet az EU jelent.
Megjelent: 2016. 06. 24. péntek 11:30

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
donald tuskeurópai unióbrexitnagy-britanniapolitikakommentár

Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke:

Nem titkoljuk, hogy más eredményt szerettünk volna a tegnapi népszavazáson. Tisztában vagyok vele, mennyire súlyos, akár drámai ez a politikai pillanat. Nem tudjuk megjósolni a politikai következményeket, főleg a UK-re nézve. Ez egy történelmi pillanat. De biztosan nem történelmi reakciók pillanata. Mindenkit biztosíthatok, erre a rossz eredményre is felkészültünk. Az EU nem csak egy "jóidőben használható" projekt. Az előző két napban beszéltem az EU vezetőivel, elnökökkel, miniszterelnökökkel. Akárcsak az EU intézményeinek vezetőivel a Brexit kérdésről. A 27 vezető nevében mondhatom, eltökéltek vagyunk, hogy 27-en tartsuk a szövetséget.
Mindannyiunk jövőjének az EU a közös keretrendszer. Szeretném Önöket megnyugtatni, hogy nem lesz jogi vákuum, amint az Egyesült Királyság formálisan el nem hagyja az Uniót. Az EU jogrendszer vonatkozik továbbra is a UK-re. Értsd: jogok és kötelezettségek is.
Az UK kiválásának az EU-ból az összes folyamata tiszta és a szerződésszerű. A jövőbeli eljárásról informális egyeztetést kezdeményeztem a 27 országvezetővel az Európai Tanács csúcstalálkozóján. Javasolni fogom, hogy kezdjünk szélesebb körű egyeztetést az Unió jövőjéről. Végül: igaz, hogy az elmúlt 2 év az egyik legnehezebb volt az Unió történetében, de emlékszem, mire tanított az apám: "Ami nem öl meg, erősebbé tesz."  Köszönöm.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS