SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nigel Farage: legyen ez a függetlenség napja - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nigel Farage: legyen ez a függetlenség napja
Meglepetés született, mégis a többség (majdnem 52%) arra szavazott a szigetországban,. hogy elhagyják az Európai Uniót. A UKIP párt volt ennek az élharcosa, nézd meg, hogyan üdvözölte Nigel Farage, a párt vezetője az eredményt. Eközben a font történelmi gyengülésben.
Megjelent: 2016. 06. 24. péntek 08:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
nigel farageukipbrexitnagy-britanniaeurópai uniókilépés

Nagy-Britannia az első ország az EU 60 éves történelmében, aki kilép. Nigel Farage, a kilépéspárti UKIP vezetője péntek reggel ezt mondta: "A "nagy politika" ellen harcoltunk. Hazugságok, korrupció és csalás ellen! És őszintén, tisztességgel és hittel a nemzetben, azt hiszem, ma győztünk! Legyen június 23. a mi történelmünkben a függetlenség napja!"
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS