SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Szijjártó Péter: 2020-tól az EU-s források kitárgyalá - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Szijjártó Péter: 2020-tól az EU-s források kitárgyalása egy más dimenzió lesz
Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter doorstep sajtótájékoztatón reagált a Brexitre. Elmondta, hogy az elkövetkező kb. 2 éves időszakban sok fontos kérdés nyílik meg, az egyik ilyen a költségvetési kérdés lesz, tekintve, hogy az Egyesült Királyság nettó befizető.
Megjelent: 2016. 06. 24. péntek 13:40

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
szijjártó péterminiszterbrexitnagy-britanniaeurópai unióköltségvetéseu forrás

Bonta Miklós (Népszava) kérdése külön izgalmas gazdasági vetületet mutat, tehát, mi lesz a hozzánk érkező Uniós forrásokkal, hogy ha az Egyesült Királyság, mint nettó befizető kiszáll a az EU-s költségvetésből? A miniszter szerint a 8% költségvetési forrás egy nagyon jelentős hányad, nagyon jelentős összeg. Nyilván a következő Európai Uniós költségvetési időszakban ezzel már nem számolhatunk - mondja. Mint kifejtette, ezt valahonnan majd pótolni kell: vagy növelik a befizetéseket a tagok, vagy elfogadjuk, hogy kevesebb pénz áll a rendelkezésre. Az eddigi költségvetési döntések körül is kemény viták zajlottak, ez a vita most sokkal bonyolultabb  és sokkal élesebb lesz.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS