SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Soros György: a Brexit utáni aláírásgyűjtés új euró - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Soros György: a Brexit utáni aláírásgyűjtés új európai lelkesedést hozhat
Az Open Society alapítója, a világon mindenütt ismert üzletember az Európai Parlamentben úgy vélte, hogy a spontán összegyűlt több millió aláírás lelkülete átterjedhet más országokba is, végső cél az EU megmentése lehet. Szerinte a Brexit lassú pénzügyi válságot szabadított el.
Megjelent: 2016. 06. 30. csütörtök 10:55

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
soros györgyeurópai unióbrexitnagy-britanniaeukilépésválságesm

Soros György, az Open Society alapítója a az Európai Parlament Költségvetési, Állampolgári Jogi, Külügyi, és Fejlesztési Bizottsága magas szintű meghallgatásán kifejtette, hogy a Brexit nem csak lehetőséget teremtett arra, hogy újra kitaláljuk az Európai Uniót, hanem egyúttal egy pénzügyi válságot szabadított el. Ez véleménye szerint lassan van kibontakozóban, de a Brexit felgyorsítja a folyamatot. Azokat a deflációs tendenciákat erősíti, amelyek már most is erősen tapasztalhatóak. Az eurózóna lemaradóban van a globális válságot követő gazdasági helyreállításban, most pedig egy lassulással kell szembenézzen. A kontinentális bankrendszer még nem lábalt ki a válságból, most komoly próbáknak van kitéve. Sajnos a politika és az ideológigai szemben állások útját állják annak, hogy pl. az ESM-et (European Stability Mechanism, európai stabilitási mechanizmus, az euróövezet stabilitásának megőrzésére irányuló intézkedéscsomag) a bankok ténylegesen felhasználják, és az államok, a háztartások is támaszkodhassan rá - fejtette ki Soros György.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS