SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nem egyezik Fodor Gábor és Pogátsa Zoltán véleménye a - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nem egyezik Fodor Gábor és Pogátsa Zoltán véleménye a TTIP-ről
A Political Capital vitaestet szervezett a Transzatlanti Kereskedelmi és Befektetési Partnerség témakörében. Vitázni bizony lehet erről sokat, ugyanis nagyon megosztó a téma, és nagyon széles az érvek spektruma mindkét oldalon. Íme, egy kis ízelítő a nézetkülönbségek világából.
Megjelent: 2016. 11. 03. csütörtök 11:40

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
fodor gáborPogátsa Zoltánttipkereskedelemeurópai unióusatárgyalásvita

A Political Capital kerekasztal-beszélgetést szervezett a G3 Central Passage-ban (Gödör Klub) 2016. október 18-án a Transzatlanti Kereskedelmi és Befektetési Partnerség (TTIP) megvalósulásának jövőbeni esélyeiről. A rendezvény aktualitását a tárgyalások lefulladásával kapcsolatos hírek, és a TTIP végét vizionáló politikai nyilatkozatok adták. A beszélgetés résztvevője volt többerk közt Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt országgyűlési képviselője és Pogátsa Zoltán közgazdász, szociológus, a Nyugat-Magyarországi Egyetem docense. A moderátor: Zgut Edit, a Political Capital külpolitikai elemzője volt. A videóból megtudható, hogy Fodor és Pogátsa miben látják másképpen a TTIP szükségességét, mik lehetnek a TTIP gazdasági előnyei és reális kockázatai a régióban és az EU egészében.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS