SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Minden évben milliárdos tételben foglalnak le hamisított - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Minden évben milliárdos tételben foglalnak le hamisított termékeket
A NAV csepeli bűnjelraktárában jártunk. Érdekes túra, halomban állnak a lefoglalt áruk. Minden évben milliárdos tételben történnek lefoglalások. Egy friss kutatás szerint a magyarok körülbelül 13-18 százaléka vesz ilyen termékeket, a trend viszont csökkenőben van.
Megjelent: 2016. 12. 16. péntek 13:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
sárközi alexandranavhamistíványkiskereskedelembűncselekményraktárhamisítás

Itt a Karácsony, veszik az emberek a sok terméket. Rengeteg közülük hamis. Dr. Sárközi Alexandra pénzügyőr alezredes, bűnügyi szóvivő asszonyt kérdeztük a NAV csepeli bűnjelraktárában, és elmondta, hogy minden évben milliárdos tételben foglalnak le hamis árukat. A rózsaszín i-betűs telefontól kezdve, a sót tartalmazó mosóporon át rengeteg hamis parfüm, elektronikai eszköz, dohányáru, gyógyszerek állnak a polcokon.

 

Egy friss kutatás adatai (Hamisítás Elleni Nemzeti testület, Tárki) szerint a lakosság 13-18%-ka vett a vizsgált időszakban hamis terméket. A legkelendőbb termékek idén is a hamisított ruhák voltak. A megkérdezettek hamis terméket vásárlók legtöbbje azért tett így, mert az árucikk "olcsó" (65%). Szintén sokan mondták, hogy a hamis termék minőségével "nincs gond" (54%). Egy harmadik jelentős csoport nyilatkozta, hogy nem törődött a termék származásával, egyszerűen "szüksége volt rá és megvette" (44%).

 

A lefoglalt hamis áruk sorsa szinte majdnem mindig a megsemmisítés. Noha karitatív célra felajánlhatnák rászorulóknak, de ehhez a márka tulajdonosok hozzájárulása is kellene, ők pedig ezt rendszerint elutasítják. A másik lehetőség, hogy a márkajelzést egyesével el kellene távolítani, amire nincs kapacitás és egyébként az ilyen beavatkozás rendszerint minőségromláshoz is vezetne.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS