SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Mérlegen az olimpia: mivel járna Budapesten ötkarikás j - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Mérlegen az olimpia: mivel járna Budapesten ötkarikás játékokat rendezni?
Budapest pályázik a 2024-es olimpia rendezési jogáért, ám nincs egyetértés a témában. Az ellenzők gazdasági okokra hivatkozva teljesen irracionálisnak látják ennek megvalósítását. Hogy ez mit is jelent a számok nyelvén, Orosz Anna, a Momentum Egyesület vezetőségi tagja mondta el.
Megjelent: 2017. 02. 08. szerda 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
orosz annamomentum egyesületolimpiasportmagyar gazdaság

Budapest pályázik a 2024-es olimpia rendezési jogáért. Hogy ez mennyibe is kerülne az országnak, nagyon eltérő számokat hallani. A többször átírt, kormányzati megrendelésből készült tanulmány 774 milliárd forinra taksálja azt az összeget, amelyet az államnak ki kellene fizetnie az ötkarikás játékok hazai megrendezéséért. Ezzel szemben a Momentum Egyesület, amely aláírásgyűjtésbe kezdett annak érdekében, hogy az állampolgárok dönthessenek, hogy szeretnének-e olimpiát vagy sem, 2-3 ezer milliárd forintot lát reálisnak, amelybe kerülne az olimpia. Ezt ők a korábbi olimpiák rendezési költségeiből vezették le, mint ahogy azt is, hogy az eredeti, tervezett költség átlagban 2,5 szeresére nőtt, mire elért a projekt végére.

Nem kell ahhoz olimpiát rendezni, hogy a terv-tény adatok elcsússzanak egymástól: a 2017-es, budapesti vizes vb a tervezett 8 milliárd forint helyett már közel 90 milliárdnál jár.

 
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS