SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Vajon tényleg szükséges-e a nemzeti minimum? - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Vajon tényleg szükséges-e a nemzeti minimum?
Sokat hallani arról, hogy nemzeti minimum nélkül nem fog tudni az ország egyről a kettőre jutni. Kiss Ambrus, Nem kell nemzeti minimum című könyvében arról ír, hogy a problémák végső forrása nem ennek a minimumnak a hiánya. Akkor viszont mit kéne tenni? Erről is megkérdeztük.
Megjelent: 2017. 05. 17. szerda 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Ambruspolicy agendanemzeti minimumtársadalompolitikagazdasági minimum

Kiss Ambrus a Nem kell nemzeti minimum című frissen megjelent könyvében arról ír, hogy tévhitnek gondolja azt a felfogást, mely szerint az az alapvető problémája a magyar társadalomnak és gazdaságnak, hogy nem tudunk egy nemzeti minimumot meghatározni. Ilyen minimumot nem lehet alkotni.

Kiss Ambrus azt javasolja, hogy azokat a felesleges köröket, amelyeket egy, szerinte, megalkothatatlan nemzeti minimum elkészítésére fordítunk, azokat a valódi viták lefordítására kellene fölhasználni. Ezek az értékteremtő valód viták pont a demokrácia alapkövei, mely a társadalom aktivitását váltják ki.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS