SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A magyarok egyharmada él a létminimum alatt - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A magyarok egyharmada él a létminimum alatt
Bár javuló tendenciát mutat a létminimum alatt élők száma, még így is a magyar lakosság több mint egyharmada él a létminimum alatt. A Magyar Szakszervezetek Szövetségének célkitűzése, hogy akit teljes állásban foglalkoztatnak, keresse meg a létminimumhoz szükséges összeget.
Megjelent: 2017. 05. 18. csütörtök 15:13

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
kordás lászlómagyar szakszervezetek szövetségelétminimum

A KSH 2015 óta nem publikálja a létminimum adatokat. Azóta a Magyar Szakszervezetek Szövetsége (MSZSZ) a Policy Agendával készítteti el ezeket a méréseket. A tavalyi évre vonatkozóan az derült ki a mostani felmérésből, hogy a magyar lakosság több mint egyharmada él a létminimum alatt.

Kordás László, az MSZSZ elnöke úgy véli, a legfontosabb teendő a családosok helyzetének javítása. Véleménye szerint tarthatatlan, hogy a családi pótlék 2008 óta nem emelkedett, ahogy a nyugdíj minimum sem.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS