SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ha lesz változás az Európai Unióban, az a föderatív ir - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ha lesz változás az Európai Unióban, az a föderatív irányba mehet végbe
Az OTP Konferenciáján a közismert politológus, Török Gábor tartott előadást az EU jövőjével kapcsolatban. A 2017-es választások eddigi képe alapján az látszik, hogy a "föderációs irány vagy nemzetállamok közössége" koncepcióból az utóbbi valószínűtlenebb. Kis matekolás sosem árt.
Megjelent: 2017. 06. 01. csütörtök 15:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
török gáborpolitológuseurópai unióföderációpolitikanemzetállamfideszorbán viktorkormányválasztások

Ha Merkel És Macron 2017 őszén bejelenti az „Európai Unió 2.0” koncepció elindulását, az egy új helyzetet állíthatna elő a nemzetállamok európai közösségben gondolkodó kormányoknak a politikai versenyben. Abban az esetben mindenképpen, hogy ha ez egy új, önkéntes együttműködést jelentene, a szuverenitások komolyabb közösítésével, tehát a föderatív Európa irányába történő elmozdulással, önkéntes csatlakozással. Emellé hozzá lehet tenni a korábbiaknál jelentősebb potenciális pénzügyi forrásokat. Ez a helyzet komoly dilemma/kihívás elé állíthatná a „nemzetek Európája” koncepció jegyében kormányzó kelet-európa politika eliteket - döntően a lengyel, vagy a magyar politikát, de részben a szlovák és cseh kormányzást is. Ha lesz változás tehát az európai politikai színtéren, azt feltételezem, hogy ebbe az irányba mutat majd és ez jelentős mértékben fogja érinteni azt az erőteret is, amit most a kelet-európai politikában és így, a magyar politikai rendszerben is látunk – fejtette ki Török Gábor az OTP Bank konferenciáján.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS