SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Magyarországon 1,7 millió ember él nagyon rossz lakáskö - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Magyarországon 1,7 millió ember él nagyon rossz lakáskörülmények között
Magyarországon 1,7 millió ember lakik nagyon rossz lakás körülmények között, 900 ezer fő körül van azon emberek száma, akik a jövedelmük jelentős részét lakhatásra költik. Strukturálisan sajnos nem javul a helyzet, csak kis mértékű, tüneti kezelés figyelhető meg.
Megjelent: 2017. 05. 24. szerda 11:26

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
kováts bencehabitat for humanitylakhatási szegénységmagyar gazdaságlakásbérlakás

Magyarországon nagyon alacsony a megfizethető bérlakások aránya, saját tulajdonú lakást pedig nagyon kevesen engedhetnek meg maguknak. Erre az egyik megoldás az lehetne, ha a non-profit bérlakások arányát növelni tudnák, azon belül is a szociális bérlakások arányának növelése lenne igazán fontos, mondta el Kováts Bence, a Habitat for Humanity Magyarország kutatója.

Az újraelosztás rendszere is reformra szorul: úgy kéne átszervezni a jelenlegi rendszert, hogy az igazán nagy lakhatási problémákkal kűzdők kapjanak lakásfenntartási támogatást, és ne azok, akik egyébként nagyon jó körülmények között élnek. Sajnos a jelenlegi rendszer nem a rászorulókat segíti.

A piaci bérlakások piacát is át lehetne szervezni, pl. adózási ösztönzéssel, hogy megérje a lakástulajdonosoknak hosszú távon és alacsonyabb áron kiadni, és ne pl. turistáknak kínálják az ingatlanokat nagyon magas áron, ami felveri a lakbéreket.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS