SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A MagNet Bank 72 millió forintot ad a civileknek a profitjà - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A MagNet Bank 72 millió forintot ad a civileknek a profitjából
A MagNet Bank nyolcadik alkalommal biztos√≠t lehetŇĎs√©get √ľgyfeleinek, hogy civileket t√°mogat√≥ kezdem√©nyez√©s√©n kereszt√ľl fontos √ľgyeket t√°mogathassanak a bank profitj√°b√≥l. 2017-ben a kor√°bbiakn√°l is nagyobb √∂sszeg, √∂sszesen 72 milli√≥ forint keresi felhaszn√°l√≥ szervezeteit.
Megjelent: 2017. 06. 19. h√©tfŇĎ 09:16

K√ĖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A h√©t leg√ľtŇĎsebb vide√≥i

√Črdekel ?

INFORM√ĀCI√ďT K√ČREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
moln√°r csabamagnet bankkapcivilcivil szervezetekk√∂z√∂ss√©galap√≠tv√°nyszervezetegyes√ľlet

A MagNet évrŇĎl évre egyenként értesíti ügyfeleit adózás utáni eredményérŇĎl, azt is hozzátéve, hogy maguk a címzettek pontosan hány forinttal járultak hozzá az így keletkezett nyereséghez.  Az ügyfelek ez utóbbi 10%-áról – azaz mindenki a saját nyereséghányadáról – rendelkezhetnek, és döntésükkel alapítványokat, egyesületeket, fontos társadalmi ügyeket segíthetnek.  
Az idei 72 061 456 Ft-os rekord összegrŇĎl összesen 31 986 ügyfélnek lesz lehetŇĎsége rendelkezni. Ezzel a KAP indulása óta eltelt 8 év alatt összesen 248 561 849 forintnyi támogatás kerül szétosztásra több mint 210 különbözŇĎ alapítvány és egyesület javára.

A MagNet közösségfejlesztési igazgatója, Molnár Csaba elmondta: „A civilek támogatása valójában olyan, mint társadalmi immunrendszerünk egészségben tartása, hiszen a civil kezdeményezések – bármilyen témában is tevékenykednek –  sokat tesznek az életközösségünk különbözŇĎ rétegeiben felbukkanó problémák enyhítéséért. Közösségi Bankként hiszünk abban, hogy ügyfeleink bevonásával, a mindennapokban apró tettek összeadódásával sokat tehetünk embertársainkért és környezetünkért. Programjaink, szolgáltatásaink ezekhez a mindennapi, felelŇĎs döntésekhez biztosítják a teret és az eszközöket. Reméljük, hogy sokan élnek ebben az évben is a Bank által nyújtott lehetŇĎséggel.  Tapasztalataink szerint a MagNet közösség tagjai szívesen és elkötelezetten állnak a Bank által szervezett összefogás útjára.”
Be√°gyaz√°s

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZV√ČNY

RENDEZV√ČNY R√ČSZLETEI

VISSZAH√ćV√ĀS