SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A legtermelékenyebb korosztály hagyta el az országot a jo - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A legtermelékenyebb korosztály hagyta el az országot a jobb élet reményében
A Portfolio.hu becslések helyett pontos statisztikákat gyűjtött, mennyien élnek az Unióban Magyarországon kívül, kihagyva a szomszédos országokat a torzítások elkerülése végett. Az eredmény lesújtó: 600 ezer honfitársunk hagyta el eddig a hazáját, hogy megélhetését biztosítsa.
Megjelent: 2017. 09. 20. szerda 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Beke Károlyportfolio.huelvándorlásmigrációeurópai uniómagyrországmagyar gazdaság

Egyre többen vándorolnak ki, és hagyják el az országot, mivel itthon reménytelennek látják a megélhetésüket. A tömeges elvándorlás, mely a Portfolio.hu által összegyűjtött statisztikák szerint immáron 600 ezer embert jelent, komoly kihatással van az országra. A legaktívabb, legtermelékenyebb korosztály az, amely elhagyja az országot. Ők azok, akik gyermeket tudnak vállalni, akik így már Németországba, Ausztriába vagy más Európai Uniós országba születnek. Ez a jelentős számú populáció az, amely járulékot, adót tudna fizetni. A kivándorlásukkal a jelentősen eltolják a hazai korfát, amelynek komoly következményei lesznek.

Másik jelentős hatása az itthoni munkaerőpiacra van: idén nyáron a Balatonnál például jelentős munkaerőhiánnyal küzdöttek. Ez a munkaerőhiány pedig erőteljesen egybevág a Nagy-Britanniába kivándorlók foglalkozásával. A Brit Statisztikai Hivatal adatai szerint a szigetországban dolgozó magyarok közel fele a vendéglátásban és a kiskereskedelemben dolgozik.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS