SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Médiapara 2017: buborékok, álhírek, polarizmus, populizm - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Médiapara 2017: buborékok, álhírek, polarizmus, populizmus
Átalakult a magyar médiapiac tulajdonosi szerkezete, 2010 óta sokkal inkább magyar vállalkozók és érdekek kezébe kerültek a kiadványok, csatornák, mint a korábbi külföldi többségi tulajdonlás idején. Az igencsak átpolitizált magyar médiapiacot tovább torzítja egy halom tényező.
Megjelent: 2017. 10. 10. kedd 10:30

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
wessenauer vesznapolitical capitalmédiapiacpolitikakormánysajtóálhírekhírpiacújságíró

"Média és politika új viszonya – független újságírás és álhíripar" címmel tartott szakmai konferenciát a Political Capital, melyre kifejezetten sok érdeklődő látogatott el 2017. október 4-én. A rendezvény célja az volt, hogy körüljárja a sajtó megváltozott helyzetét és szerepét az álhírek világában, hogy miként tudnak az újságírók a megváltozott körülményekre reagálni, illetve együtt élni ezzel az új szituációval, mik a már látható irányok. Wessenauer Veszna, a szervező intézet elemzője előadásában kifejtette, hogy 2010 után Magyarországon is megváltozott a média és a politika viszonya. A helyzetet tovább nehezíti, hogy a Reuters Institue Digital Newsreport 2017-es jelentése szerint Magyarországon egyre többen, az internetezők 68%-a a közösségi médiából tájékodik, ahol viszont még inkább torzulnak az információk a kialakuló vélemény buborékok, echo chamber hatások és álhírek miatt.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS