SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A válság óta tartó hitelleépítési trend tartósan meg - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A válság óta tartó hitelleépítési trend tartósan megfordult az utóbbi időben
A nemrég megjelent MNB banki statisztikákból kiderült, hogy a háztartások közel 30, a vállalatok pedig 60 milliárd forinttal több hitelt vettek fel, mint amennyit visszafizettek. Most már ki lehet jelenteni, hogy válság óta tartó tartós hitelleépítési trend megfordult.
Megjelent: 2017. 09. 01. péntek 16:30

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tardos Gergelyotphitelpiacvállalatokháztartásokhitelfelvétel

A Magyar Nemzeti Bank közzétette a júliusi banki statisztikákat és ebből az látszik, hogy a magyar háztartások 30, a vállalatok pedig közel 60 százalékkal több hitelt vettek fel, mint amennyit visszafizettek. Az elmúlt két-három negyedévet az a trend jellemezte, hogy a korábbi közel egy évtizedes hitelleépítési folyamat megfordult. A mostani adatok is beleilleszkednek ebbe a trendbe, amely a válság ezen utóhatásának a fellegeit eloszlatja.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS