SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A Brexit lehetősége rendesen feltornázta a brit CDS felá - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A Brexit lehetősége rendesen feltornázta a brit CDS felárat
A Brexit-ről szóló közelgő népszavazás hatására Nagy-Britannia CDS felára 19-ről 39 bázispontra emelkedett. A szavazás kimenetele egyenlőre kétséges, nagyjából fej-fej mellet haladnak a menni és maradni vágyók. A CDS felárba még nincs teljesen beárazva a kilépés lehetősége.
Megjelent: 2016. 04. 21. csütörtök 12:27

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
gyűrűs pétermkb banknagy-britanniabrexitcds felár

Január óta 19-ről 39 bázispontra növekedett a brit 5 éves CDS felár, ezzel a legjobbak mezőnyéből a csehek szintjére esett vissza Nagy-Britannia. Emögött a trend mögött valószínüleg a közelgő népszavazás áll, amely arról fog szólni, hogy a britek kilépjenek, vagy maradjanak az Európai Únióban. Egyenlőre kétséges a szavazás kimentele, nagyjából ugyanannyian erősítik mindkét tábort és sokan vannak azok is, akik még bizonytalanok. A CDS felárakba még nincs egyenlőre teljesen beárazva az esetleges kilépés, amennyiben az EU elhagyása mellett döntenek a britek, az országkockázati mutató további növekedésével kell számolni.

Január óta 19-ről 39 bázispontra növekedett a brit 5 éves CDS felár
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS