SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A Brexit akár 3000 font feletti terhet róhat a brit házta - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A Brexit akár 3000 font feletti terhet róhat a brit háztartásokra 2030-ig
0,4 százalékra esett vissza a brit GDP, ami 0,2 százalékos csökkenést jelent az előző negyedévhez képest. Az OECD tanulmánya szerint ha megvalósul a Brexit, akkor jelentős, akár 3000 font fölötti összegű teher juthat a brit háztartásoknak.
Megjelent: 2016. 04. 28. csütörtök 12:06

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
gyűrűs pétermkb bankbrexitgdpvisszaesésoecd

Nagy-Britanniában 0,4%-ra zsugorodott a GDP az első negyedévben, ez 0,2%-os csökkenést jelent az előző negyedévhez képest. Ezt a visszaesést, mind a Brexitet ellenzők, mind a támogatók is más indokkal magyarázzák. Akik ki akarnak lépni az EU-ból, azok azt mondják, hogy ezt a csökkenést a globális lassulás és a kína miatti aggodalmak okozzák. Akik maradni vágynak pedig azt mondják, hogy ez kizárólag amiatt van, hogy nemzetközi szinten bizonytalanok Nagy-Britanniával szemben.

 

Az OECD szerint, ha megvalósul a Brexit, akkor jelentős anyagi terhet kaphatnak a nyakukba a brit lakosok, amely akár 3000 font fölötti összeget is jelenthet 2030-ig.

Nagy-Britanniában 0,4%-ra zsugorodott a GDP az első negyedévben
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS