SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ha Nagy-Britannia meglépi a Brexitet, komoly turbulenciákk - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ha Nagy-Britannia meglépi a Brexitet, komoly turbulenciákkal számolhat a piac
Közeleg a Brexit-ről szóló népszavazás Nagy-Britanniában. Történt több olyan politikai lépés, például, hogy az országnak nem kell belépnie az eurózónába, ami csökkenti a kilépés lehetőségét. Ha mégis elhagyják az EU-t, akkor annak egy több éven át elhúzódó hatása lehet.
Megjelent: 2016. 05. 04. szerda 11:53

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Csendes Balázsfhb bankbrexitnagy-britanniaeukilépés

A közvélemény-kutatások alapján nem teljesen egyértelmű még a kimenete Brit referendumnak. Annak ellenére is van kockázat, hogy a közgazdászok többsége és maga a Miniszterelnök, illetve a leköszönő USA elnök is a maradás pártján áll. Történtek már politikai előrelépések, amik a maradást támogatják. Ilyen például, hogy az országnak nem kell belépnie az eurózónába. A másik, hogy ha valamelyik EU-s tagállam csődöt mond, akkor nem kell részt vennie a briteknek a kimentésében. Ha azonban a negatív forgatókönyv teljesül, jelentős gyengülés és nagy volatilitás jöhet, ami a globális részvény- és kötvénypiacokra is hatása lehet.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS