SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nem lepte meg a piacokat a tegnapi EU-s inflációs adat - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nem lepte meg a piacokat a tegnapi EU-s inflációs adat
Nem okozott pozitív meglepetést a tegnap megjelent Eurozónás inflációs adat. A maginfláció 0,25% lett ami a csökkenő energiaárnak tudható be. A csütörtöki ECB kamatdöntésen is az infláció lesz az egyik döntő tényező a jövőbeli monetáris lépéseket illetően.
Megjelent: 2016. 06. 01. szerda 12:26

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Csendes Balázsfhbinflációeurozónaekbolaj

Tegnap délelőtt jelent meg az új eurozónás inflációs adat, amely nem okozott pozitív meglepetést, továbbra is kicsivel 0% alatt van. A maginfláció 0,8% lett, ami annak tudható be, hogy az energiaár jelentősen csökkent.

Az utóbbi időben nagyon sokat ment felfele az olajár, ez leginkább a rövidtávú kínálati sokkoknak volt köszönhető. Ezek alapján a tényezők alapján nem valószínű, hogy túlzottan tud felfele menni a kurzus.

A csütörtöki ECB ülésen az infláció lesz az egyik olyan tényező, amit figyelembe vesznek azzal kapcsolatban, hogy lesz-e változás a monetáris politikában.

Nem volt meglepő az inflációs adat, továbbra is 0% alatt tartózkodik

Egyszeri dolgok miatt emelkedett mostanában nagyot az olaj, nem valószínű, hogy folytatódik ez a trend
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS