SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Brit népszavazás: a piaci szereplők a maradást valószí - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Brit népszavazás: a piaci szereplők a maradást valószínűsítik
Elkezdődött a brit népszavazás, a tegnap kijött exit poll-ok hajszál híján a bennmaradásról szólnak és a piaci szereplők is ezt a forgatókönyvet valószínűsítik a legjobban. A tőzsdéken még nincs akkora turbulencia, az angol font kis mértékben erősödött a dollárral szemben.
Megjelent: 2016. 06. 23. csütörtök 11:47

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Daróczi Andormkbbrexittőzsdefontnagy-britannia

Az idei év eddig legjobban várt eseménye megkezdődött, reggeltől szavazhatnak a britek a bennmaradásról, illetve az EU elhagyásáról. A legutóbbi exit poll-ok azt mutatták, hogy kicsivel többségben vannak a maradni vágyók. Érdemes lesz napközben majd figyelni a részvételi arányt, ha ez magas lesz, az is a maradás malmára hajtja a vizet. A ma reggeli kereskedés is a Bremain-t árazza, bár még akkora volatilitás nem tapasztalható a részvény, illetve a devizapiacokon. Az angol font nagyon kis mértkében erősödött a dollárral és az euróval szemben és a részvénypiacok is fél-egy százalékos mínuszban vannak.

Kis mértékben többségbe kerültek a maradás mellett szavazók

Az angol font valamelyest erősödött a dollárral szemben

A tőzsdék is kicsit erősödtek reggel óta
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS