SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A befektetők elszipkázzák a kötvényeket az ECB orra el - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A befektetők elszipkázzák a kötvényeket az ECB orra elől
A Brexit óta a hozamsüllyedés általánosságban felgyorsult, ennek oka, hogy a kockázatkerülés miatt a befektetők inkább az állampapírokat részesítik előnyben. Ez a folyamat lassítja az EKB eszközvásárlási programját. A jegybank most csütörtökön ülésezik először a Brexit óta.
Megjelent: 2016. 07. 19. kedd 15:43

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
pálffy gergelyraiffeisenekbkötvényvásárlásbrexitdraghi

A héten lesz az első ECB ülés a Brexit óta, ahol Raiffeisen elemzője szerint nem lesz változás mind a kamatpolitikát, mind pedig az eszközvásárlási programot illetően. A britek kilépése óta, a hozamsüllyedés felgyorsult, hiszen a befektetők a pánikhangulatban inkább az állampapírokba menekültek, amely eszközöknek a kereslete továbbra is nagyon erős. Ez a folyamat azért veszélyes, mert az eszközvásárlások nem tudnak időben teljesülni, mert elfogynak azok a vállalati és állampapírok, amiket az ECB megvásárolhat. Érdemes lesz odafigyelni az Európai Központi Bank kommunikációjára avval kapcsolatban, hogy felhívja-e erre a kockázatra a figyelmet, vagy inkább a kivárás mellet teszi le a voksát.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS