SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Jövő évben akár recesszió is jöhet az angol gazdaságb - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Jövő évben akár recesszió is jöhet az angol gazdaságban
A jövőhéten már érkeznek olyan makroadatok, amik pontosabb képet festhetnek a Brexit utáni brit és eu-s gazdaságról. A héten az IMF rontott az unió és az angol gazdaság növekedési előrejelzésein és az sem kizárt, hogy jövőre recesszióba kerülhet Nagy-Britannia.
Megjelent: 2016. 07. 22. péntek 16:26

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
pellényi gáborotpbrexitbritanniagazdaságeufont

A jövőhéten a FED, a BoJ és a Magyar Nemzeti Bank is ülésezik, ám az elemzők véleménye szerint egyik sem fog változtatni a kamatokon. A következő héten megjelenő makroadatok sokkal izgalmasabbak lehetnek, hiszen lesz köztük több olyan is, amely képet adhat a Brexit utáni gazdasági helyzetről. A héten az IMF rontott az eurozónára és a angol gazdaságra vonatkozó előrejelzésein, még az is valószínű, hogy jövőre eljön a recesszió Nagy-Britanniában. A héten megjelent egy BMI index, ami a britek esetében igen gyengére sikerült és rövidtávon lehúzta a font kurzusát.

A héten megjelent Beszerzési Menedzser Index kedvezőtlenül hatott a fontra
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS