SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Mark Carney optimista kommunikációja erősítheti a fontot - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Mark Carney optimista kommunikációja erősítheti a fontot
A Brexit okozta recessziós félelmek után mindenki arra számított, hogy a brit jegybank újraindítja az eszközvásárlási programját, de ez nem valósult meg. Azóta egészen kedvező adatok érkeztek Nagy-Britanniából, így valószínű, hogy most sem fog ez megtörténni.
Megjelent: 2016. 09. 09. péntek 15:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Dunai Gáborotpnagy-britanniafontdolláreuróboe

Egy hónappal korábban némi meglepetésre nem indította újra eszközvásárlási programját a brit jegybank, a júliusban ígért kamatcsökkentés ugyanakkor bekövetkezett. Az azóta eltelt hónapban a feldolgozóipar, az építőipar, a szolgáltató szektor és az ingatlanpiac vonatkozásában is kedvező adatok érkeztek, így várhatóan ezúttal nem változtat majd a kondíciókon a Bank of England. Kérdés, hogy ez beépült-e már a piaci árakba: valószínűleg a döntés után a font óvatosan erősödhet a főbb devizákkal szemben.

 

Valószínűleg a kamatdöntés után a font óvatosan erősödhet a főbb devizákkal szemben.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS