SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A vállalatokra nem, de a termelőkre jó hatással van a Br - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A vállalatokra nem, de a termelőkre jó hatással van a Brexit hosszú távon
2-5 éves periódusban rossz hatással lesz a vállalatok eredményeire a Brexit, de lesz idejük a cégeknek erre felkészülni. Ám nem csak negatív folyományai lesznek a brit kilépésnek, például a font leértékelődése egyfajta lehetőséget nyújt a termelőknek és az export-import piacnak.
Megjelent: 2016. 09. 14. szerda 14:51

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorbrexitnagy-britanniafontvállalatok

Bár a pénz- és tőkepiacok hamar megnyugodtak a júniusi Brexit-szavazás után, néhány éven belül Magyarországot is elérhetik annak hatásai, amennyiben az EU többi tagállama nem pótolja a harmadik legnagyobb befizetőjének számító Nagy-Britannia által az uniós költségvetésbe 2019-2020 között fizetendő 23-24 milliárd eurónyi összeget – derül ki az Equilor Befektetési Zrt. legfrissebb elemzéséből. Kiss Mónika, az Equilor vezető elemzője szerint ebben az esetben hazánk több, mint 400 milliárd forinttól esne el. A brit kilépés első közvetlen hatásai 2017-ben jelentkezhetnek: a brit GDP 1 százalékkal eshet vissza, és zsugorodhat a lakossági fogyasztás is. A Brexit részletei még nem tisztázottak, így biztosan kieső forrásokról még nem lehet beszélni, és elképzelhető olyan megoldás is, melyben a szigetország továbbra is befizetne az uniós költségvetésbe, amiért cserébe széleskörű hozzáférést kapnának az európai piachoz.

A font értéktelenedése előnyt jelenthet a brit termelőknek és az export-importőröknek
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS