SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Kiderülhet az ég az európai bankszektor fölött: a csőd - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Kiderülhet az ég az európai bankszektor fölött: a csődök elkerülhetők
A szélsőségesen rossz hangulat túlzónak tekinthető, hiszen ha hosszabb távon nézzük a szektor kilátásait, azt látni, hogy a tőkemegfelelési mutatók magasabban vannak, mint a válság előtt, illetve szektor szinten bővül a hitelezés- mondta el Wéber Tamás, az MKB portfóliókezelője.
Megjelent: 2016. 10. 06. csütörtök 12:30

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Wéber Tamásmkbdeutsche bankintesa sanpaoloolasz bankokbankcsődfeltőkesítés

Az elmúlt időszakban az olasz bankok feltőkésítési igénye, illetve a Deutsche Bank esetleges csődjével kapcsolatos hírek nagyon negatív színben tűntette föl az európai bankszektort. Wéber Tamás, az MKB portfóliókezelője szerint a szélsőséges hangulat túlzónak tekinthető, hiszen ha hosszabb távon nézzük a szektor kilátásait, azt látni, hogy a tőkemegfelelési mutatók magasabban vannak, mint a válság előtt, illetve szektor szinten bővül a hitelezés. A deflációs félelmek miatt ugyan a kamatmarzsok nagyon alacsonyan alakulnak, de ez a jövőben változhat. Azt látni, hogy a jegybankok döntéseinél egyre nagyobb hangsúllyal játszik szerepet a bankszektor profitabilitása, példaként említhetjük a japán jegybank legutóbbi döntését.

A túlszabályozottság miatt a profitabilitás nem fog visszatérni a válság előtti szintekre, de a csődöket és a feltőkésítést elkerüli majd a szektor. Ebben az esetben a nagyon magas hozamokkal forgó alárendelt kölcsöntőke kötvények jelenthetnek jó befektetési lehetőséget, mivel jelentős eladási hullám következett be a Deutsch Bank hírek következtében.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS