SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Idén kissé megtorpant az Eurozóna gazdasága - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Idén kissé megtorpant az Eurozóna gazdasága
Az euroövezet gazdasági növekedése kicsit megtorpant az idén, az inflációs kilátások nem változtak érdemben, a jövő évre viszont huzamosabb növekedésre számíthatunk. Az EUR/USD árfolyama év végéig 1,08-ig csökkenhet és a jövő évre elérheti a paritást is.
Megjelent: 2016. 10. 24. hétfő 12:38

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
pálffy gergelyraiffeiseneurozónaeurógdpinfláció

Negyedéves és éves alapon egyaránt alacsonyabb számot láttunk az eurozóna növekedésében. Az euróövezet húzóereje továbbra is a lakossági fogyasztás, amit több folyamat is támogat. A vállalati beruházások továbbra sem szerepelnek valami fényesen, a külső kereslet is igen gyenge és itt a kilátások sem valami jók, ami a britek EU kilépésével magyarázható. Az inflációs kilátások érdemben nem változtak, a jövő évben huzamosabb növekedésre számíthatunk Pálffy Gergely, a Raiffeisen elemzője szerint. Az euró az év végén még tovább gyengülhet, ami az EUR/USD-t 1,08-ig viheti le. A jövő évre a paritást meg fogja közelíteni a kurzus, a Raiffeisen elemzőinek célárfolyama némileg felfelé módosult, szerintük meg fogja közelíteni az árfolyam az 1,02-es szintet.

Az EUR/USD árfolyama jövőre az 1,02-es szintig csökkenhet
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS