SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Megtréfálta a piacokat a EKB mai ülése - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Megtréfálta a piacokat a EKB mai ülése
Ma került sor az elmúlt időszak legfontosabb EKB kamatdöntésére. A kamatokat változatlanul hagyta a jegybank, ám a QE program futamidejét kitolta jövő decemberig és a méretét havi 80-ról 60 milliárdra csökkentette. A piac találgatja, hogy mi ennek a döntésnek a valódi célja.
Megjelent: 2016. 12. 08. csütörtök 16:30

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Pleschinger Gyulamkbqeekbkamatdöntéseuró

A kamatokat a várakozásoknak megfelelően változatlan szinten tartotta az Európai Központi Bank, de a monetáris lazítás futamidejét és a méretét megváltoztatta. Az előbbit kitolta 2017 decemberéig, az utóbbit pedig pedig lecsökkentette havi 80 milliárdról 60 milliárd euróra. A piac azt találgatja, hogy mi volt a jegybanknak a valódi, mélyebb célja evvel a húzással. Többek hasonlóságot véltek felfedezni a 2013-as amerikai Tapering programmal, ahol a Fed megtette a első lépést a QE3 lezárása felé. A piac is először ezt kezdte el árazni és elkezdett erősödni is az euró eleinte, majd visszagyengült a korábbi szintekre.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS