SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az adatok azt mutatják, hogy kezd picit magára találni az - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az adatok azt mutatják, hogy kezd picit magára találni az eurózóna
Jövő héten fontos adatok jelennek meg, amelyek fontosak lehetnek az eurózóna megítélése szempontjából. Korábban az volt a konszenzus, hogy lassulni fog a növekedés, de a nemrég megjelentek olyan információk, amelyek ennek ellent mondanak és javulást jeleznek előre.
Megjelent: 2017. 03. 24. péntek 16:28

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Dunai Gáborotpeurozónaadatokjavulás

Csökkenhetett az eurózóna éves inflációja márciusban, főként az üzemanyagárak bázisidőszaki hó/hó emelkedése és tárgyidőszaki hó/hó csökkenése miatt (Németországban szintén csökkenést jelez az elemzői konszenzus, 2,2%-ról 1,8%-ra). A fogyasztói magárindex változatlanul 0,9%, az EKB 2%-os céljától jócskán elmaradó lehetett.

 

Az eurózónából érkező adatok összességében mintha némi változásról tanúskodnának. A korábbi kép az volt, hogy az egyszeri hatások kifutásával (euró-gyengülés, negatív nyersanyagár sokkok) az övezet növekedése lassulni fog, ahogy a vállalati és a háztartási szektor is elveszíti egy-egy fontos támaszát. 2016 harmadik és negyedik negyedévében ugyanakkor, ha kismértékben is, de a vártnál erősebben alakult a GDP-növekedés, míg az idei év elején a bizalmi indexek meglepően erősek, a munkanélküliségi ráta csökken, a foglalkoztatottak száma emelkedik, a bérdinamika mintha gyorsulna, a hitelfelvétel erősödik, és az ingatlanpiacon is az árak, a tranzakciószám és a kiadott építési engedélyek számának növekedését láthatjuk. Mindez arra enged következtetni, hogy az eurózóna GDP-növekedése talán mégsem lassul 2017-ben.

 

Kérdés, hogy ez elegendő lesz-e az infláció felpörgetéséhez. Mindenesetre a változó kép szerepet játszhatott az euró márciusi felértékelődésében, még ha a fő hajtóerő az EUR/USD emelkedésben vélhetően az amerikai fiskális élénkítés későbbre tolódása volt is.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS