SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Mario Draghi: az eurozóna nem bomolhat fel - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Mario Draghi: az eurozóna nem bomolhat fel
Draghi ma reggel tartott beszédet a holland parlamentben, ahol megerősítette, hogy az eurozóna növekedése stabilabb, mint az elmúlt időszakban. Azt is hangsúlyozta, hogy az inflációs nyomás nem elég ahhoz, hogy csökkentsék az eszközvásárlásokat. Az euró nem reagált érdemben.
Megjelent: 2017. 05. 11. csütörtök 14:14

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Dénes Szilárdmkbmario draghinyilatkozateuró

Mario Draghi ECB elnök szerdán a holland parlamentben tartott tájékoztatót, ahol nem tért el az előző kamatdöntő ülés retorikájától. Megerősítette, hogy az eurozóna növekedése széleskörűbb és stabilabb, mint a megelőző időszakban, de azt is hangsúlyozta, hogy az inflációs nyomás továbbra sem elég erős ahhoz, hogy csökkentsék az eszközvásárlások ütemét. Amikor az euró jövőjéről volt szó, akkor kizárta azt az opciót, hogy az eurozóna szétbomolna. Az euró nem reagált érdemben a jegybankelnök szavaira és kezd kiárazódni a francia választások hatása is az árfolyamból.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS