SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ha csütörtökön szigorít a cseh jegybank, az lökést ad - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ha csütörtökön szigorít a cseh jegybank, az lökést adhat a régió monetáris politikájának
Csütörtökön ülésezik a cseh jegybank, amikor is kiderülhet, hogy a 2008 óta 0,05-ön tartott irányadó rátát megemelik-e. Az ország jelenlegi makroszámai indokolják a szigorítást, amit, ha meglépnek, az elindíthat egy folyamatot a régió monetáris politikáiban is.
Megjelent: 2017. 08. 02. szerda 12:46

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Lencsés Gyularaiffeisencseh jegybankalapkamatemelésszigorításkorona

A hét legizgalmasabb eseménye a régióban a cseh jegybank csütörtöki ülése lesz. Fontos dolgok dőlhetnek el most, ugyanis emelhetnek a 2008 óta stagnáló irányadó rátán. A makroszámok indokolhatják ezt a forgatókönyvet, hiszem ezek elég erősek az egész régió szerte, a munkanélküliség jelentőse lecsökkent és erősebbek az inflációs számok is. Egyébként a jegybank már korábban megkezdte a szigorítást, az euró-cseh koronához kötött devizaplafon eltörlésével. Most sok múlhat ezen a döntésen, hiszen, ha meglépik az emelést, akkor elindulhat egy hasonló szigorítási folyamat régiós szinten is.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS