SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A gazdasági érvek többsége az euró bevezetése mellett - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A gazdasági érvek többsége az euró bevezetése mellett szól
Bod Péter Ákost, volt MNB elnököt kérdeztük, mit gondol az euró hazai bevezetéséről. Véleménye szerint nemzeti érdek lenne az európai közös fizetőeszköz hazai bevezetése, hiszen a sérülékeny saját nemzeti valuta versenyhátrányt okoz.
Megjelent: 2017. 09. 04. hétfő 09:04

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
bod péter ákoseuroforinteuró bevezetése

Magyarország részben már tagja az euró övezetnek, hiszen a cégek, bankok egymás között euróban számolnak el, nem pedig volatilis forintban. A háztartások, illetve az állam nem tért még át a közös európai fizetőeszközre, ebből látszik, hogy ez az ugrás leginkább politikai. A gazdasági előnyöket és hátrányokat tekintve a legtöbb érv a hivatalos belépés mellett szólnak, mondta el Bod Péter Ákos.

Az euró bevezetése maximális stabilitást adhatna a forintnak, mely a gazdasági szereplőknek kiszámíthatóbb környezetet biztosítana. A szakember azt is hozzátette, hogy ahogy az országhatárokat is megszüntettük, a pénzügyi határok eltörlése is kívánatos. Európa eddig is tagolt volt, de most úgy néz ki, tovább osztódik. Kérdés, hogy ezekben a továbblépő európai kapcsolatokban ki hogyan tud bekacsoldni. Ha ezekben a kérdésekben sokszor megveti a sarkát egy ország vezetése, megeshet, hogy túl soknak bizonyul, és végül lekési a vonatot, véli Bod Péter Ákos.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS