SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az önfinanszírozási program végét jelentheti be ma dél - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az önfinanszírozási program végét jelentheti be ma délután az MNB
Pozitívabb hangulat köszöntött be a nemzetközi piacokon, a BUX index is pluszban kezdte meg a kereskedést. Az EUR/HUF picit erősebben kezdte a napot, de még így is az elmúlt hetek leggyengébb teljesítményét nyújtja. Ma ülésezik az MNB, ami után fontos dolgokat jelenthetnek be.
Megjelent: 2016. 05. 10. kedd 11:28

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Horváth Istvánraiffeisentőzsdeforintmnbönfinanszírozás

Kicsit pozitívabb a hangulat a nemzetközi piacokon, a magyar tőzsdén is pluszban indult el a kereskedés. Péntek éjfélkor érkezik az OTP gyorsjelentése, amivel kapcsolatban felfokozottak a várakozások. A forint egy picit erősebben indította a napot, de így is az utóbbi hetek leggyengébb szintjén áll, 315.50 és 316 között.

 

A mai nap legérdekesebb eseménye a jegybank nem kamatdöntő ülése és az után lévő elemzői megbeszélés, ahol az önfinanszírozási programmal kapcsolatban tesz majd bejelentéseket az MNB. A pletykák szerint ennek a programnak a befejezését fogja bejelenteni Nagy Márton, jegybankelnök.

Pluszban kezdte a mai kereskedést a magyar tőzsde

A forint jelenleg az elmúlt hetek leggyengébb teljesítményét nyújtja, 315.50 és 316 között jár
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS