SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Erre az elemzők sem számítottak, hatalmasat esett vissza - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Erre az elemzők sem számítottak, hatalmasat esett vissza a hazai GDP
Kellemetlen meglepetéseket közölt a mai napon a KSH, az eddigi 2,5, 3%-os GDP növekedéshez képest, az első negyedévben, negyedév/negyedév alapon 0,8%-os csökkenést könyvelhettünk el. A visszaesésre azért lehetett számítani, de ez a mérték mindenkit meglepett.
Megjelent: 2016. 05. 13. péntek 16:19

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tardos Gergelyotp bankgdp adatkshvisszaesés

Ma tette közzé a Központi Statisztikai Hivatal az első negyedéves GDP-re vonatkozó gyorsbecslést és hát nem éppen úgy alakultak a számok ahogy várták az elemzők. Az elmúlt évek 2,5-3%-os növekedése után, az éves alapon 0,9%, negyedév/negyedév alapon pedig 0,8%-os visszaesés hideg zuhanyként ért mindenkit. Ugyan voltak a csökkenésre utaló jelek, például, a kifutó uniós források miatt visszaeső építőipar, de, hogy ilyen mértékű lesz a mínusz, az meglepetés volt. Az OTP elemzési központja 1,7%-os GDP növekedéssel számolt. - mondta el Tardos Gergely, az OTP Elemzési Központ Igazgatója.

-0,8%-os volt a negyedév/negyedév alapú GDP növekedés mértéke
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS