SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nem kell félni ettől a rossz GDP adattól, jövőre vissza - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nem kell félni ettől a rossz GDP adattól, jövőre visszatérhet a 3%-os növekedés is
A vártnál csekélyebb GDP adatokról számolt be pénteken a KSH. A visszaesés hátterében az építőipar gyengélkedése és a stagnáló feldolgozóipar volt. Török Zoltán, a Raiffeisen Bank vezető elemzője a következő negyedévekben 2%-os növekedést vár, amely 2017-re 3%-ra duzzadhat.
Megjelent: 2016. 05. 17. kedd 16:20

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Török Zoltánraiffeisengdpvisszaesésmagyar gazdaság

Csalódást keltett az első negyedéves GDP adat, amely éves alapon nem érte el az 1%-ot sem. Az előző negyedévhez képest pedig közel 1%-os volt a visszaesés. Az elemzői előrejelzések sem voltak túl bizakodóak ezen adatokkal kapcsolatban, de ez a mérték meglepte a szakembereket is.

A gyenge teljesítmény hátterében egyrészt az állt, hogy az építőipar teljesítménye nagyon jelentősen, közel 20%-al kisebb lett, másrészt pedig, hogy a feldolgozóipari teljesítmény megállt és elkezdett stagnálni. Nem kell nagyon megijedni ettől az első negyedéves visszaeséstől, a következő negyedévekben elképzelhető akár a 2% fölötti növekedés is. A jövő évre pedig visszatérhet a 3% körüli szintre a GDP növekedés.

Az elemzői várakozásokat is alulteljesítette a pénteken megjelent GDP adat
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS