SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
15 bázispontos csökkentést húzhat elő a kalapból az MN - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

15 bázispontos csökkentést húzhat elő a kalapból az MNB
Jövő héten lesz az MNB kamatdöntő ülése, ahol további vágásra készülhetünk fel. A piaci várakozás egy 15 bázispontos csökkentés. Valószínűleg még egy vágás lesz ezenkívül, ami után 0,75-ön állhat meg az irányadó ráta. A piac beárazta a lépést, nem valószínű nagy turbulencia.
Megjelent: 2016. 05. 20. péntek 12:08

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Dunai Gáborotp bankmnbkamatvágáseur/huf

Jövőhéten ismét kamatotdöntést ül a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa. A piaci konszenzus egy 15 bázispontos vágást valószínűsít, ami után 0,9% lesz hazánk irányadó rátája. Ezután még egy lazító lépés lehetséges, ami után 0,75 bázispontot fog megállni az alapkamat. "Azt gondoljuk, hogy a piaci hitelkamatok meghatározásánál effektív referencia kamatláb ennél még lejjebb mehet, valószínűleg az év közepére elérünk majd odáig, hogy ez az érték fél százalék lesz." - mondta el Dunai Gábor, az OTP elemzési központ elemzője. A piacok már beárazták ezt a lépést, a jelenlegi euró/forint árfolyam egybevág a piac céljaival, nagy felértékelődésre nem érdemes számítani.

A piaci konszenzus szerint 15 bázispontos vágást hajt végre a jövőhéten az MNB

A forintba be van árazva a kamatcsökkentés, így nem várható nagy változás az árfolyamban
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS