SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Legalább két évig fennmaradhat a jelenlegi magyar alapkam - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Legalább két évig fennmaradhat a jelenlegi magyar alapkamatszint
A várakozásoknak megfelelően 15 bázisponttal, 0,9%-ra csökkentette a magyar jegybank hazánk irányadó rátáját. A közleményében kifejtette az MNB, hogy meg is áll a jelenlegi szintnél. Pálffy Gergely elemző (Raiffeisen Bank) szerint két évig fog fenn maradni a jelenlegi szint.
Megjelent: 2016. 05. 24. kedd 16:24

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
pálffy gergelykamatdöntésmnbvágásirányadó ráta

A mai napon ülésezett a Magyar Nemzeti Bank. A monetáris tanács az elemzői várakozásoknak megfelelően 15 bázisponttal csökkentette a hazai alapkamatot, ami így 0,9% lett. Az ülés után közzétett közleményben világossá tette az MNB, hogy ezzel befejeződik a kamatcsökkentési ciklus és a friss irányadó ráta hosszabb ideig így marad. A Raiffeisen Bank elemzője szerint ez a szint 2 évig fog megmaradni. Ha a 2017-18-as időszakban az Egyesült Államok az eddig gondoltnál gyorsabb ütemben emelne kamatot, az nem jelentené azt, hogy a hazai jegybanknak hasonlóképpen kellene eljárnia.

15 bázisponttal, 0,9%-ra csökkent a mai napon hazánk alapkamata
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS