SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Íme a kormány három lehetséges válasza a kiábrándít - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Íme a kormány három lehetséges válasza a kiábrándító GDP adatra
A legutóbbi, a vártnál lényegesebben rosszabbul sikerült GDP adat miatt, Orbán Viktor miniszterelnök állítólag külön csapatot hívott össze, hogy kitalálják miként lehet élénkíteni hazánk gazdaságát. A viszonylag szűk mozgástérben, lényegében három opció lehetséges.
Megjelent: 2016. 05. 27. péntek 15:47

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tardos Gergelyotpgdp adatélénkítéskormánymagyarország

A nemrégen napvilágot látott, rosszul sikerült GDP adat hatására, Orbán Viktor miniszterelnök állítólag egy külön csapatot verbuvált arra, hogy kitalálják, hogy hogyan lehetne élénkíteni a hazai gazdaságot. Még egyenlőre nem sokat tudni arról, hogy miként szándékozik orvosolni a kormány a rossz helyzetet. Elég szűk a mozgástere az államnak, lényegében három opció a legvlószínűbb a GDP növekedés élénkítésére. Az egyik az az, hogy az úniós forrásokat mégis felpörgetné a kormányzat és ezen keresztül adna egy kis lendületet a növekedésnek. A második lehetőség pedig, hogy a jegybank élénkítsen, de az MNB már így is túl közel van a lehetőségei határához. A harmadik opció ami felmerülhet azok lényegében költségvetési és adminisztratív intézkedések.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS