SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Növekszik a lakossági fogyasztás, az MNB emelte az inflá - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Növekszik a lakossági fogyasztás, az MNB emelte az inflációs várakozását
Megemelte az idei és jövő évi inflációs várakozását az MNB. A lakosság átlagbére és vele a fogyasztás növekszik, bővül az NHP, jobbak a GDP-kilátások az idei év további részére. Pedig májusban megint deflációról érkezett adat. Rácz Gergőt (Magyar Idők) kérdeztük a folyamatról.
Megjelent: 2016. 06. 27. hétfő 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
rácz gergőmagyar időkinflációfogyasztásmnbmagyar nemzeti bankkeresletnövekedés

A Magyar Nemzeti Bank az idei inflációs várakozását 0,3%-ról 0,5%-ra, míg a 2017-est 2,4%-ról 2,6%-ra emelte azt követően, hogy nem változtattak a 0,9%-os alapkamaton. Rácz Gergő (Magyar Idők) szerint leginkább olyan tényezőknek köszönhető a váltás, amiket az MNB - saját elmondása szerint - nagyobb súllyal vesz figyelembe a számításainál, mint más elemzők. Elsősorban a bérdinamika vártnál nagyobb arányú bővülése is hatja majd az inflációt. Azt várja az MNB, hogy jövőre az infláció már benne lesz abban a tolerancia sávban, ami megfelel a 3%-os középtávú inflációs céljának. Ugyancsak tényezőként vetették fel, hogy a Növekedési Hitelprogram forintkeretét megemelték 100 milliárd forinttal, ami újabb vállalati hitelezést, újabb költést, újabb inflációs hatást jelenthet majd az idei év második felében, ami érezteti majd a hatást 2017-ben.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS