SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Kiemelt jelentősége van a pénteki Moody's döntésnek - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Kiemelt jelentősége van a pénteki Moody's döntésnek
A pénteki kereskedés nagyon fontos lesz hazánk szempontjából, hiszen akkor fog véleményt mondani rólunk a Moody's hitelminősítő. A piac óvatos a döntéssel kapcsolatban, jelen pillanatban nem valószínűsíti, hogy javítani fognak a besorolásunkon.
Megjelent: 2016. 07. 07. csütörtök 12:36

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Daróczi Andormkb bankmoodyshiteladósságbesorolás

Hazánk esetében különösen jelentős lesz a pénteki nap, mivel akkor fog véleményt mondani a Moody's az itthoni adósságbesorolásról. Azért kiemelt fontosságú ez a döntés, mivel a Moody's pozitív véleménye kelle ahhoz, hogy a befektetésre ajánlottá váljunk. A piac egyenlőre nem tartja ezt a döntést valószínűnek, a Brexit okozta bizonytalanság és a legutóbbi gyenge hazai GDP adatt miatt. Pozitívumként viszont ki lehet emelni, hogy a magyarországi költségvetési helyzet még soha nem volt ilyen jó álltapotban a rendszer váltás óta és a GDP arányos államadósság csökkentő trendre állt. Az inkább valószínűbb, hogy a várva várt felminősítés novemberben érkezzen meg.

Nem valószínű, hogy a Moody's fel fogja hazánkat minősíteni

A legutóbbi negatív GDP adat is az egyik oka annak, hogy nagy valószínűséggel nem lesz felminősítve hanzánk

A GDP-hez mért államadósságunk beállt egy csökkenő pályára
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS