SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nagyon ritka, hogy egy éven belül többször felfelé min - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nagyon ritka, hogy egy éven belül többször felfelé minősítik az országot
Egyáltalán nem volt meglepetés a piacnak, hogy nem minősítette fel az országot a Moody's, és természetes volt, hogy elmaradt a forintpiaci pánik. Tavaly novemberben a Moody's már lépett, akkor pozitív kilátásokat fogalmaztak meg, de túl gyorsan azért nem szoktak lépdelni.
Megjelent: 2016. 07. 12. kedd 15:20

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Török Zoltánraiffeisen bankmoody'sfelminősítésadósságbesoroláskilátásbóvli

A legutóbbi márciusi lehetőségén egyszerűen nem nyilatkozott rólunk, de a pozitív kilátásokhoz képest csak minimális löket kellett volna a befektetési kategória megszerzéséhez. Csütörtökön a cég még kedvezően nyilatkozott a térségről, mondván, hogy a Brexitnek csekély gazdasági hatása van a régióban és csak a politikai bizonytalanság tovagyűrűzése okozhat meglepetéseket. Ezek alapján megvolt minden esély a felminősítésre, de mégsem történt meg. Nem szabad ugyanakkor ezen túlzottan meglepődni sem - véli Török Zoltán, a Raiffeisen bank vezető elemzője. Szerinte ugyanis csak nagyon ritkán, nagyon indokolt esetben lép egy éven belül kétszer is pozitív irányba hitelminősítő, leginkább a leminősítések irányában szoktak ilyen gyorsasággal dönteni. Ugyan a magyar gazdaság alapjai a számok alapján rendben vannak, hiszen majdnem minden mutató a kívánatos irányba változott, de a hitelminősítők mégis gyakran minőségi kritikával illetik a gazdaságpolitikát. A kifogások között a legjelentősebb, hogy azt gondolják, hogy a magyar gazdaságpolitika nem szolgálja a hosszú távú gazdasági növekedést. Ugyanakkor ez nem lehet majd akadálya annak, hogy már akár ősszel, de legvalószínűbb esetben 2017 során mindhárom hitelminősítőnél befektetésre ajánlott kategóriába kerüljünk - vélekedik Török Zoltán.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS