SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A magyar jegybank jelenlegi politikája forint támogató le - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A magyar jegybank jelenlegi politikája forint támogató lehet
Az eheti MNB kamatdöntő ülésen a monetáris tanács nem változtatott az irányadó rátán, viszont korábban jelezte, hogy a nála elhelyezhető 3 hónapos betétek mértékét korlátozni fogja. Ezek az intézkedések a forint erősödését hozhatják magukkal.
Megjelent: 2016. 07. 28. csütörtök 13:16

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Wéber Tamásmkbmnbkamatforint

Ahogy az elemzők várták, az MNB a héten nem változtatott az irányadó rátán, viszont nemrégiben jelezte, hogy korlátozni fogja a nála elhelyezhető 3 hónapos betétek mértékét. Evvel a stratégiával az alapkamat változtatása nélkül tudja befolyásolni a rövid oldali kamatszintet. Az elmúlt egy évben a forint árfolyama stabil volt, ez valószínűleg annak köszönhető, hogy a külső egyensúlyi helyzetet ellensúlyozni tudta az MNB lazítási sorozata, ami véget érhetett ezen korlátozásnak a bejelentésével.

Az utóbbi egy évben a forint kurzusa stabilan mozgott a 310-318-as sávban
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS