SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Egy kötvény és forint felértékelődésére játszó poz - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Egy kötvény és forint felértékelődésére játszó pozíció jó választás lehet
Az elmúlt időszakban a forint elég erős volt, még a vártnál gyengébben sikerült inflációs adatra is emelkedéssel reagált, ezzel megközelítve a 310-es fontos ellenállást. Érdemes lehet olyan pozíción spekulálni, ami a diszkont kincstárjegy és a forint felértékelődésére játszik.
Megjelent: 2016. 08. 11. csütörtök 11:55

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Wéber Tamásmkbforintmnbinflációdiszkont kincstárjegy

Az elmúlt hetekben a forint meglepően erősen viselkedett, még a vártnál kedvezőtlenebben alakult inflációs adatra is pozitívan reagált. Ezzel megközelítette a 310-es szintet, ami egy fontos támasz. Ez a viselkedés annak lehet a jele, hogy a mögöttes pénzáramlások továbbra is a forinterősödést támogatják, az MNB-nek valamilyen lazítással kell ellensúlyoznia ezt a trendet. Októberben jelentheti be a jegybank, hogy milyen mértékben fogja korlátozni a nála elhelyezhető betétállományt, a piac valamilyen lazítást áraz ezen a fronton. 0,9%-os alapkamat mellett a diszkontkincstárjegyek jegyzései 3 hónapos távon 0,45%-os szinten alakulnak. Nagyjából olyan 50 bázispontos kamatcsökkentést áraz a piac, ennek ellenére tudott a forint erős maradni.

A forint megközelített a 310-es fontos ellenállást
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS