SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A növekvő munkaerőhiány véget vethet az alacsony inflá - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A növekvő munkaerőhiány véget vethet az alacsony infláció világának
Jövőhéten pénteken publikálja a KSH a júliusi béradatokat. Ez azért lesz érdekes, mert mostanában sokat hallani a sajtóban is, hogy egyre krónikusabb a munkaerőhiány, amely egy inflációs spirálba hajszolhatja a magyar gazdaságot és véget vethet az eddigi alacsony inflációnak.
Megjelent: 2016. 08. 12. péntek 16:23

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
eppich győzőotpinflációmunkaerőbérekjegybank

A KSH jövőhét pénteken publikálja a a júliusi béradatokat. Ezek azért is lehetnek most különlegesen érdekesek, hiszen a sajtóban is rengeteget cikkeznek arról, hogy egyre krónikusabb a munkaerőhiány hazánkban és emiatt a munkáltatók elég komoly bérfejlesztésekre kényszerülnek. A bérek alakulása inflációs nyomást generálnak, amit a jegybankoknak is külön figylememmel kell kísérniük. Egyre nő az esély arra, hogy az nagy méretet öltő munkaerőhiánnyal járó bérgyorsulás egy inflációs spirálba taszíthatja az országot és ezzel véget vethet az utóbbi időben jellemző alacsony inflációs szinteknek.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS