SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nem valószínű, hogy óriási változások jönnek idén a - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nem valószínű, hogy óriási változások jönnek idén a magyar GDP számaiban
Ma reggel publikálta a KSH a részletes GDP számokat, amelyek nem mutattak változást az előzetes adatokhoz képest. A második negyedévben 2,6%-os volt a növekedése a hazai összterméknek. A Raiffeisen elemzője szerint az év végén várhatunk egy kisebb növekedést a GDP számaiban.
Megjelent: 2016. 09. 06. kedd 12:20

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Török Zoltánraiffeisengazdasággdpfogyasztásberuházás

Kedd reggel láttak napvilágot a részletes GDP számok, amik hozták az előzetes előrejelzéseket. A második negyedévben 2,6%-os volt a magyar gazdaságnak a növekedése. A legdinamikusabban a mezőgazdaság tudott hozzátenni a GDP-hez és az ipar is jól tudott teljesíteni ebben a negyedévben. A növekedés bástyái viszont a szolgáltató ágazatok voltak. A jövőbe tekintve  a Raiffeisen elemzője, Török Zoltán azt mondja, hogy a harmadik negyedévben maradhat a 2,5% körüli GDP növekedés és az utolsó negyedévben talán egy fokkal magasabb sebességre kapcsolhat a nemzeti össztermék bővülése.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS