SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A Moody's is beállhat a sorba, jöhet az újabb felminősí - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A Moody's is beállhat a sorba, jöhet az újabb felminősítés
A Fitch és az S&P felminősítése után nagy valószínűleg a Moody's is pozitív irányba változtathat hazánk adósbesorolásán. Stabilan növekszik a magyar gazdaság, az államháztartás hiánya alacsony és az államadósság is csökkenő pályára állt. - mondta el Török Zoltán elemző.
Megjelent: 2016. 09. 28. szerda 13:57

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Török Zoltánraiffeisenhitelbesorolásmoody'sállamadóssággdp

Nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy követve a másik kettő hitelminősítő példáját, a Moody's is befektetésre ajánlott kategóriába fogja sorolni hazánkat októberben. Az lehet látni, hogy a magyar gazdaság növekedése stabilan hozza a 2-3% körüli mértéket, az államháztartásnak a hiánya szintén stabilan alacsony, az államadósság is egy csökkenő pályára állt és az ország külső sérülékenysége is jelentős mértékben csökkent. Ezek a tendenciák mind-mind azt mutatják, hogy a Moody's is be fog állni a sorba.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS