SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az MNB forintgyengítő céljai egyelőre nem teljesülnek - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az MNB forintgyengítő céljai egyelőre nem teljesülnek
2015 májusában láttunk utoljára ilyen erős forintot, mint az utóbbi napokban. Ez viszont nem áll összhangban az MNB eddigi törekvéseivel. A nagy kérdés, hogy min változtat majd a jegybank, hogy elképzeléseit megvalósítsa.
Megjelent: 2016. 10. 07. péntek 16:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Dunai Gáborotpforintmnbeurhufforinterősödés

Az utóbbi napokban nagyot erősödött a forint az euróval szemben. Pénteken már 304 alatti árfolyamot is láthattunk, ez 2015 májusa óta a legalacsonyabb érték. Ez azt jelenti, hogy a jegybank törekvései arra, hogy kiszámíthatóan, visszafogottan gyengülő pályára állítsa a forintot - amivel az inflációs célokat is támogatná - úgy tűnik, még mindig nem sikeresek. Legutóbb a jegybank bejelentette azt a küszöböt, amit az idei év negyedik negyedévében a befogadott három hónapos betétek esetében használni kíván, hogy maximálisan mennyi betétet fogad be. Arra lehetett számítani, hogy ez egy olyan érték lesz, ami azt sugallja a szereplőknek, hogy érdemes kicsit óvatosabban kezelni a forint befektetéseket. Arra lehetett számítani, hogy ez oda vezethet, hogy a forint gyengül majd valamelyest és sikerül visszakerülni arra a pályára, ami az MNB-nek kívánatos lenne, de ez nem történt meg. Most az a fő kérdés, hogy vajon változtat-e valamit a jegybank.

Az elmúlt hetekben jól láthatóan erősödött a forint az euróval szemben
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS