SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A jó makroszámokért cserébe feláldozza a kormány a ver - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A jó makroszámokért cserébe feláldozza a kormány a versenyképességet
A Világgazdasági Fórum friss versenyképességi listáján idén a 69. helyig rontottunk. Komoly probléma van a felsőoktatásban a kutatás szerint. A kormány az utóbbi időben a makroadatok javításába pumpálta az energiáit és nem fordított figyelmet más fontos szegmensekre.
Megjelent: 2016. 10. 12. szerda 10:20

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Vakhal Péterkopint-tárkiversenyképességlistamagyarországoktatás

Magyarország hat helyet rontott a globális versenyképességi ranglistán, így jelenleg a világ 69. legversenyképesebb gazdasága, a 28 tagú EU-ból pedig csak a 25. - derül ki a World Economic Forum friss felméréséből. A magyar pontszám (4,2) minden idők legrosszabb eredménye. A gyengeségek a versenyképességi struktúra két végén találhatóak: az intézményrendszerben és az innovációs képességben. Kisebb mértékben gondok vannak az infrastruktúrával és a pénzpiaccal is - olvasható a kutatás magyar részét készítő Kopint-Tárki közleményében. A lista nagy tekintélynek örvend a nyugati világban, és ellentmond a kormány sikerpropagandájának. A legversenyképesebb ország Svájc, Szingapúr és az Amerikai Egyesült Államok előtt.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS