SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A több EU-s pénz ismét 3% körüli szintre küldheti a ma - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A több EU-s pénz ismét 3% körüli szintre küldheti a magyar gazdaságot
Idén kicsit visszaesett a gazdasági növekedésünk, ami annak volt köszönhető, hogy az EU-s pénzeket lassabban használtuk fel. Ez az ütem a jövőben felgyorsulhat ismét, ami a magyar gazdaságban ismét elhozhatja a 3%-os GDP növekedés - mondta el Török Zoltán vezető elemző.
Megjelent: 2016. 10. 19. szerda 16:24

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Török Zoltánraiffeisenmagyar gazdasággdpköltségvetési hiányeu támogatás

2016-ban egy lassulás volt megfigyelhető a magyar gazdaságban, ami a második félévre egy hangyányit felgyorsul és kitarthat 2017-ben is. Ennek a csökkenésnek a hátterében az EU-s pénzek lassabb ütemű felhasználása állt. Ez észrevehető volt a beruházások csökkenésében és az építőipar visszaesésében is. Ennek a tendenciának pozitív vonulata is volt, például az, hogy a költségvetési hiány az gyakorlatilag eltünt a hazai gazdaságból. A közeljövőben ez a visszaesés kiegyenlítődhet az EU-s források gyorsabb ütemű felhasználásával, ami visszalökheti hazánk GDP növekedését 3%-ra.

A hazai GDP növekedés ismét 3%-os lehet
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS