SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Bizonytalanok az elemzők az októberi inflációval kapcsol - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Bizonytalanok az elemzők az októberi inflációval kapcsolatban
Kedden jelenik meg az októberi inflációs adat, ami nagy valószínűséggel 0,6%-ról 0,9%-ra fog növekedni - mondta el Tardos Gergely, az OTP elemzési központ vezető elemzője. A piacon azonban igen nagy a bizonytalanság, 0,6 és 1,3% között várják az elemzők az adatot.
Megjelent: 2016. 11. 04. péntek 16:30

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tardos Gergelyotpinflációmagyarországolaj

0,6%-ról 0,9%-ra emelkedhet az októberi inflációs adat az OTP Elemzési Központ elemzői szerint. Vannak olyan hangok is akik 1,3%-ra is taksálják a múlthavi számot, ami igen csak tükrözi a piacon lévő bizonytalanságot. Ennek az lehet az oka, hogy nem biztos, hogy a jövedéki adó hatása miként csapódik le az inflációban. Előre tekintve avval számolhatunk, hogy az infláció gyorsan emelkedik majd.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS